2310349304 Μαρτύρων 2ας Σεπτεμβρίου 83, Θεσσαλονίκη kipostav@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΚΗΠΟΣ
Ταβέρνα Χορτιάτη, Θεσσαλονίκη

Σε απόσταση 17χλμ από την Θεσσαλονίκη, στην κωμόπολη Χορτιάτης, μέσα στο πράσινο της φύσης, θα βρείτε την ταβέρνα μας “Κήπος” στην οποία μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό γεύμα με την οικογένεια και την παρέα σας μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Η ταβέρνα μας ιδρύθηκε το 1928 και ίσως είναι η παλαιότερη ταβέρνα στην χώρα μας. Τα ηνία της ταβέρνας έχουν περάσει πιά στην 4η γενιά, η οποία με κληρονομιά τον σεβασμό στον πελάτη, την χρήση αγνών υλικών και με μεράκι για δημιουργία και γευστικό αποτέλεσμα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την παράδοση που καθιέρωσε τον «Κήπο» ως έναν από τους κύριους προορισμούς απόδρασης από την πόλη αλλά και έναν γαστριμαργικό παράδεισο που πρέπει να επισκεφτούμε.

Σήμερα η ταβέρνα μας αποτελεί μία διαχρονική επιλογή για μοναδικές γευστικές απολαύσεις και πιάτα που συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα και γεύση με την διακόσμηση και την όμορφη παρουσίαση των πιάτων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το περιβάλλον και η γουστόζικη διαμόρφωση του χώρου μας θα σας χαλαρώσει έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τις γευστικές μας δημιουργίες. Μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στην όμορφη σάλα μας ή στον κήπο μας κάτω από την σκιά των δέντρων.

Στην ταβέρνα μας, καθημερινά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, διαλέγουμε πάντα τα πιο φρέσκα υλικά που τόσο απλόχερα μας προσφέρει ο τόπος μας και τα συνδυάζουμε σε νόστιμες λιχουδιές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Καθώς η πατρίδα μας είναι η χώρα του ήλιου των αρωμάτων και των γεύσεων βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση για την ανανέωση και επέκταση της κάβας των κρασιών μας που προέρχονται κυρίως από εγχώριους παραγωγούς και κλείνουν μέσα τους την παράδοση και τον σεβασμό στον Οίνο.

Με μεγάλη μας τιμή και χαρά σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε την φιλοξενία μας  συνοδευόμενη από τα εκλεκτά πιάτα μας , που με μεράκι και αγάπη δημιουργούμε για εσάς, να ευφρανθείτε με καλό κρασί και να περάσετε ευχάριστα με τους αγαπημένους σας.