2310349304 Μαρτύρων 2ας Σεπτεμβρίου 83, Θεσσαλονίκη kipostav@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Κήπος | Ταβέρνα Χορτιάτη, Θεσσαλονίκη

Η ταβέρνα μας “Κήπος” καθημερινά, κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, υποδέχεται φιλικά κάθε επισκέπτη της προσφέροντάς του ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στην πλούσια Μακεδονική κουζίνα.

Με χρόνια εμπειρίας και συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με τις νέες γαστρονομικές επιλογές, η ταβέρνα μας έχει δημιουργήσει και σας προσφέρει ένα πλούσιο μενού που μπορεί σίγουρα να καλύψει τα γούστα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα φρέσκα και αγνά του τόπου μας για να είμαστε βέβαιοι ότι το πιάτο σας δεν θα έχει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ
Το μενού μας αποτελείται από φρεσκότατες σαλάτες, απολαυστικά ορεκτικά, ζουμερά ψητά της ώρας, λαχταριστές σούβλες, γευστικά ζυμαρικά, φρέσκα θαλασσινά και πολλά ακόμα πιάτα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιό απαιτητικό ουρανίσκο. Κάθε πιάτο είναι μοναδικό για εμάς αφού φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε, με κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. 

ΠΡΟΒΟΛΗ
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΑΣΙΩΝ
Η κάβα μας υπόσχεται μια μεγάλη ποικιλία από αναγνωρισμένα οινοποιεία με διαλεχτά κρασιά για όλα τα γούστα κ σε καλές τιμές. Η μεγάλη ποικιλία σε χύμα ντόπια κρασιά θα σας συναρπάσει υπέροχα γιατί προέρχονται από ντόπιους παραγωγούς και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

ΠΡΟΒΟΛΗ